Spelenderwijs

Stichting Peuterspeelzalen Hoeksche Waard

dinsdag 6 juni

Opening Peuterpretweek 2017

Jaarlijks viert Spelenderwijs Stichting Peuterspeelzalen Hoeksche Waard op al haar locaties de PeuterpretWeek. Dit jaar is dat in de week van 6 t/m 9 juni.

In de PeuterPretweek viert Spelenderwijs niet alleen feest met haar peuters; iedereen die geïnteresseerd is in de peuterspeelzaal van hun gemeente wordt in de gelegenheid gesteld om eens om eens een kijkje te komen nemen tijdens de speciale inloopochtend-/middag.

De officiële, feestelijke opening werd dinsdag 6 juni om 10.00 uur verricht door locoburgemeester A. Mol van de gemeente Binnenmaas bij peuterspeelzaal Hompeltje en Pompeltje, gevestigd in het schoolgebouw van Het Anker en de Regenboog in Heinenoord.

Door het slechte weer heeft de openingshandeling in de zaal van de peuters plaatsgevonden. Dit alles in het bijzijn van de prachtig verkleedde peuters, de kleuters van de school, ouders, opa’s en oma’s en de leidsters.
Directeur Irma Borsje overhandigde samen met de kinderen een hoge hoed aan de locoburgemeester. Met een toverstokje werd een mooi beeldje uit de hoed tevoorschijn getoverd. Bij de overhandiging van de hoed en het beeldje benadrukte mevrouw Borsje nog eens dat het roerige tijden zijn voor het peuterspeelzaalwerk en dat ondersteuning vanuit de gemeentes hard nodig is en blijft!!

Dit jaar is het thema van de Peuterpretweek ”Wat heb jij aan vandaag”, hetgeen is afgeleid van het ontwikkelingsprogramma UK en Puk, waar veel peuterspeelzalen in deze periode mee werken.
Natuurlijk staan de peuters in deze week centraal en worden er door de leidsters allerlei activiteiten georganiseerd.
Aan het einde van de week worden ook de leidsters van Spelenderwijs extra in het zonnetje gezet tijdens de PeuterpretWeek borrel.

De peuterspeelzalen van Spelenderwijs zijn te vinden in alle kernen van de Hoekschewaardse gemeentes.

« Terug naar het nieuws