Spelenderwijs

Stichting Peuterspeelzalen Hoeksche Waard

vrijdag 3 juni

Het feest gaat beginnen ...

Aanstaande maandag is het zover. Voor de 4e keer vieren we de Peuterpretweek. Deze keer een hele bijzondere, want Spelenderwijs bestaat 5 jaar!

Hieronder vindt u een kleine greep uit de feestelijkheden die op de diverse peuterspeelzalen worden georganiseerd:


Olleke Bolleke (Strijen)

De burgemeester van Strijen komt op maandagochtend de Peuterpretweek officieel openen. De peuterspeelzaal is feestelijk versierd en alle kinderen kunnen spelletjes doen in de lokalen en op de gang. Later in de week mogen de kinderen verkleed naar school komen en gaan ze gezamenlijk wat lekkers eten en drinken. Ook de (groot-)ouders zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De Flierefluiter (Numansdorp)

Alle peuters vieren volgende week feest aan de hand van het boek ‘Kikker is jarig’. Zouden ze wel weten dat Puk jarig is? Er komt een verjaardagstaart en we hangen slingers op. En Puk heeft wat lekkers bij zich!
Alle peuters maken een eigen hoed met hun handje er op en een 5, net als Puk. De muziekinstrumenten komen tevoorschijn en we maken er een gezellig feestje van.

Schenkeldijk

We gaan met alle peuters naar de speeltuin, sportief en leuk! En alle ouders mogen op de koffie komen.

’t Drempeltje, locatie Eben-Haëzer (Oud-Beijerland)

Het is dubbel feest want Bas is jarig én Spelenderwijs bestaat 5 jaar. We maken de klas gezellig met een speciale speelhoek rond het thema ‘Bas is jarig’. We knutselen en doen spelletjes met elkaar.
En op 22 en 23 juni sluiten we het thema feestelijk af met de peuters. Ook alle ouders zijn hierbij van harte welkom.

’t Klaverviertje (’s-Gravendeel)

Het wordt een feestelijke week; alle peuters mogen verkleed komen! Er is een poppenkastvoorstelling en bij de open middag zijn alle opa’s, oma’s familie en vrienden van harte welkom.

’t Drempeltje, locatie Poortwijk (Oud-Beijerland)

Met hulp van ouders gaan de peuters een spelletjesparcours afleggen. Eendenkuikentjes vangen, kegels omgooien met een bal, pittenzakjes gooien, een aardappelrace en bellen blazen. En daarna smullen alle peuters van een lekkere pannenkoek.

De Miniwiek (Mijnsheerenland)

Op maandagmiddag, dinsdagochtend en woensdagochtend vieren de juffen hun verjaardag. De juffen trakteren!
Later in de week is er een ‘Apeneiland’, waarbij de kinderen een soort hindernissenparcours afleggen.
« Terug naar het nieuws